Het Champagnehuis Louis de Sacy is gelegen in het beroemde terroir Montagne de Reims in Verzy. Hier heeft de familie Sacy al sinds 1633 wijngaarden en zijn al 13 generaties bezig met de wijnbouw. In 1962 besloot Andre Sacy te beginnen met het produceren van Champagne. Zijn zoon Alain liet Louis de Sacy groeien en ontwikkelde de export hetgeen nu een belangrijk deel van hun business is.
Vandaag de dag heeft de familie Sacy zo'n 18 hectare wijngaarden en werken er 10 fulltime mensen bij het Champagnehuis. Met de focus op het behouden van een constante kwaliteit bij het blenden van hun wijnen worden er ook geselecteerde druiven van andere terroirs aangekocht.
De meeste van de Champagnes van Louis de Sacy zijn gemaakt van 2/3de Pinot Noir en 1/3de Chardonnay. Er wordt een klein deel Pinot Meunier toegevoegd voor meer rondheid.
Veel Champagnes van Louis de Sacy staan garant voor fantastische kwaliteit en zijn wereldwijd meermaals bekroond met diverse awards.