In het hart van de provincie Treviso, aan de voet van de heuvels van Asolo en de Montello, in het gebied van Prosecco, is Cantina Montelliana gevestigd, een coöperatie van telers. Zij maken gebruik van traditionele methoden en moderne apparatuur en produceren met de hoogst beschikbare technologieën en met de grootst mogelijke zorg. Zij maken eveneens gebruik van meer traditionele methoden, die betrouwbaar zijn en van ervaringen uit het verleden die nauw verbonden zijn met de geschiedenis en cultuur van dit gebied. Met een aandachtige blik op het verleden en het gebruik van de beste oenologische technologieën die de markt biedt, kan Cantina Montelliana het proces aandachtig begeleiden en het land en de wijnstokken met respect benaderen zodat uitstekende wijn wordt verkregen. De wijn wordt geproduceerd met geselecteerde druiven die zijn uitgekozen omwille hun hoge kwaliteit. De druiven in de wijngaarden van dit bijzondere land groeien tussen de heuvels en de vlakten, die unieke en ongeëvenaarde organoleptische kenmerken hebben, dankzij de gunstige balans tussen het klimaat en de bodem in dit gebied. De wijngaarden van Cantina Montelliana bevinden zich op de heuvels van Montello en de heuvels van Asolo, aan weerszijden van de rivier Piave; meer dan 600 hectare wijngaarde, gekenmerkt door bijzondere bodem- en klimaatomstandigheden, ideaal voor de teelt van hoge kwaliteit druiven.