Menu
EUR
Welkom op onze vernieuwde website ! Elke nieuwe klant krijgt 5 euro KORTING met kortingscode New5 (vanaf een bestelling van 50euro)
Wijn en Zomer: Een Sprankelende Match

Wijn en Zomer: Een Sprankelende Match

Door: Maurice Reacties: 0

Het is zomer! Tenminste, volgens de kalender. Terwijl we wachten op die stralende zon en zwoele temperaturen, kunnen we de zomer zelf een handje helpen. Hoe? Met wijn natuurlijk! Want zelfs als de weergoden ons in de steek laten, kunnen we nog steeds genieten van een heerlijk glas dat de zon op onze tong doet dansen. Hier zijn vijf wijnen van Wijndeal.nl die jouw zomer (of de illusie daarvan) compleet maken.

1. Florie Rosé: De Zomer in een Glas

Rosé, het vloeibare zonnetje dat zelfs de meest bewolkte dag kan opvrolijken. De Florie Rosé is als een roze bril voor je smaakpapillen. Aardbeien, frambozen en een hint van citrus dartelen door je mond als kleine blije elfjes. Perfect bij een salade met geitenkaas of gewoon als aperitief op een terras. Bestel je zonnige fles hier.

[products=blog_zomerwijn_florie]

2. Russolo Due: Twee Keer Zo Lekker

De Russolo Due is als een tweeling die je dubbel zoveel plezier bezorgt. Deze blend van Sauvignon Blanc en Friulano uit Italië doet je denken aan een zonovergoten middag in Toscane. Fris, fruitig en een tikkeltje kruidig, perfect voor bij een bordje antipasti of een zomerse pasta. Proef het zelf hier.

[products=blog_zomerwijn_russolo]

3. Mayer Grüner Veltliner: Oostenrijkse Verfrissing

De Mayer Grüner Veltliner is een Oostenrijkse schone die je meteen verkoeling biedt. Denk aan groene appel, witte peper en een vleugje limoen. Ideaal bij een pittige Aziatische salade of een lichte visgerecht. Deze wijn is als een frisse bergwind op een warme dag. Haal de zomer in huis hier.

[products=blog_zomerwijn_mayer]

4. Querena Rosé: Spaanse Passie

Met de Querena Rosé haal je de Spaanse zon in huis. Deze rosé is fruitig en licht, met tonen van aardbei en een hint van bloesem. Perfect om te combineren met tapas of paella. Zet de flamenco muziek aan en je waant je in een Spaanse fiesta. Klik hier om je fles te bemachtigen.

[products=blog_zomerwijn_querena]

5. Gomariz Vinho Verde: Portugese Sprankeling

Last but not least, de Gomariz Vinho Verde. Deze Portugese verfrissing is licht sprankelend en heeft smaken van citrus en groene appel. Heerlijk bij een zomerse picknick of een lichte lunch. De perfecte wijn om te nippen terwijl je in de zon zit. Proef de Portugese zomer hier.

[products=blog_zomerwijn_gomariz]

Tips om de Zomer Wijnachtig door te Komen

Nu je gewapend bent met de beste zomerse wijnen, is het tijd voor wat tips om je wijnervaring naar een hoger niveau te tillen:

  • Koud serveren: Zorg dat je wijnen goed gekoeld zijn. Rosé, witte wijnen en zelfs sommige lichte rode wijnen komen het beste tot hun recht als ze koel geserveerd worden. Tip: leg je fles een uurtje in de vriezer voor een extra verfrissende slok.
  • Creatief serveren: Voeg een paar bevroren druiven toe aan je glas wijn. Dit houdt je drankje koel zonder het te verdunnen! Plus, het ziet er ook nog eens feestelijk uit.
  • Culinaire combinaties: Wijn is het lekkerst in goed gezelschap, en dan bedoel ik niet alleen mensen. Combineer je wijn met zomerse gerechten voor een ultieme smaakervaring. Denk aan gegrilde groenten, zeevruchten of een sappige salade.

Of het nu een zonnige dag is of een regenachtige, met deze wijnen van Wijndeal.nl creëer je altijd je eigen zomerse paradijs. Dus, schenk jezelf een glas in, zet een zomerse playlist op en laat de wijn je dag opfleuren. Proost op de zomer, hoe het weer ook mag zijn!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €85,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »